日本 がんばって!! 한국 화이팅!!

Nihon Ganbatte!! Hanguk Fighting!! Benvinguts al blog de l'associació de la UAB ^^

Wednesday, March 29, 2006

Ens estrenem

Bé doncs, aqui estem, Al i Hel a la vostra disposició, anant de cul per fer les vostres vides (i les nostres) més frikis.
Com que és el primer post tenim bastantes coses a dir, però no patiu que se'ns acabaran les idees aviat ^^ de moment ens presentem:

Aquest és el logo del club, que va sortir entre el despatx i una classe de castellà a partir de la idea d'un bol d'arròs com a simbol d'Asia (original, eh?). Segur que aquell dia tenia gana...xD

El que volem fer amb el club és donar a conèixer la part de la que, INEXPLICABLEMENT, ningú parla sobre Àsia. I dic inexplicablement perquè quan es parla de Japó des de la vena friki el primer tema que et ve al cap potser sí que és el manga i l'anime, però...i la música? I el cinema asiàtic? I ja que estic amb les preguntes, per què només Japó?

Aquest any a la Facultat de Traducció i Interpretació hem tingut la sort d'acollir un grup de coreans realment macos, així que l'Helena i jo vam dir que per què no podien estar ells també representats per algun club. D'aquesta manera, Nihon Ganbatte!! Hanguk Fighting!! ens presentem com una alternativa als altres clubs de la UAB que tracten sobre Japó, i com a una porta oberta a una altra cultura asiàtica: Corea, si bé és veritat que també ens interessen Xina i Tailandia.

I després de deixar anar el rollo, us informo de la primera activitat en la que prendrem part:

Si, si, no m'he equivocat de poster. Demà EN PRIMÍCIA (dic en primícia perquè en realitat s'estrena divendres) a les 12 del migdia al cinema de la Plaça Cívica es projectarà The Bow, del genial director coreà Kim Ki-duk, conegut pels seus anteriors treballs: 3 Iron, Samaria, The Isle, Bad Guy o Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring, entre altres.

L'Helena i jo no ens ho perdrem, i els coreans tampoc. I vosaltres...us ho perdreu?

Apunteu-vos-hi!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home