日本 がんばって!! 한국 화이팅!!

Nihon Ganbatte!! Hanguk Fighting!! Benvinguts al blog de l'associació de la UAB ^^

Friday, March 31, 2006

The Bow + divendres, dia de videos

Bé, com ja vaig anunciar, ahir vam anar a veure The Bow de Kim Ki-duk. Servidora ja l'havia vist 3 o 4 cops, però no em fa res comentar-la de nou.

The Bow és una pel.lícula que parla d'obessions i desitjos a través de la història d'un vell pescador que viu en una barca amb una noia menor d'edat. Els dos viuen dels diners que cobra el vell per portar homes a la seva barca a pescar, però això sovint és un problema, ja que molts intenten seduir la noia, inconscient de la seva bellesa, i el vell els fa fugir sempre amb l'arc i les fletxes. El vell vol casar-se amb la noia quan faci 17 anys, però un dia el destí li juga una mala passada i li presenta un rival, un noi (nota personal: PEDAZO DE HOMBRE) que cridarà molt l'atenció de la noia.

Sens dubte és una pel.lícula que dóna per discutir moltes coses. A més, està carregada de simbolisme, i la peça clau és l'arc. L'arc es considera normalment un objecte de caça, però a The Bow va més enllà i es transforma en un instrument musical i en una eina per predir el futur dels pescadors que ho demanen, d'una manera força violenta.

Les coreanes van sortir del cinema escandalitzades, i és que als coreans no els sol agradar el cine de Kim Ki-duk precisament pels motius que entusiasmen a la gent de fora. Ki-duk presenta personatges degradats i ens n'ensenya totes les virtuts i els defectes, sempre acompanyats d'unes fantàstiques bandes sonores, com en el cas de The Bow.

Personatges
Jeon Seong-hwan (전성환), el vell pescador


Han Yeo-reum (한여름), la noia


Seo Ji-seok (서지석), el noi



Divendres, dia de videos
Si, si. L'Helena i jo vam decidir que dedicaríem un dia a la setmana a penjar videos de grups japonesos i coreans. La idea és penjar un video coreà i un japonès, com a "videos de la setmana", però això no vol dir que no en pengem més a part del divendres ^^
Com que és el primer cop que fem això, volíem lluir-nos-hi, o sigui que hem triat dos videos molt especials.

Desde Corea, un grup amb molta canya...i molta presència *baves*:
THE TRAX - Paradox


Desde Japó, i conegut per tothom (espero), un home que no necessita presentació:
GACKT - Redemption


Esperem que us agradin tant com a nosaltres ^^
Bé, fins aqui arribo avui. Ens tornarem a veure dilluns (o dimarts, depèn) amb una crònica de l'ExpoManga, on l'Helena està ara mateix (nota personal: guarra!). Passa-ho molt bé, Hel!!

1 Comments:

At 1:03 PM, Blogger Jahdry said...

hombre... bonito blog, aunque no me entere de nada de lo k se habla sigue siendo bonito. La verdad ske stoi posteando pork no mapetece studiar y no se me ocurre nada mas para eludir mis obligaciones d estudiante XD.

Por cierto los Rasmus estos japoneses no lo acen mal del todo.

Bueno dejo ya de rallar y aver si m invitais a ver una pelicula de esas de culto asiatico k tanto os van ( como por ejemplo Shaolin Soccer's XD)

Un bsito Jahdry

P.D. No m puedo kitar el I know d la cabeza... daki va a salir algo grande.

 

Post a Comment

<< Home