日本 がんばって!! 한국 화이팅!!

Nihon Ganbatte!! Hanguk Fighting!! Benvinguts al blog de l'associació de la UAB ^^

Wednesday, April 19, 2006

Dos posts en un dia?! Alguna cosa deu haver passat!!

Atenció, pregunta!!
Qui són aquests tres nois?
Image Hosted by ImageShack.us

Bé, suposo (i espero) que sabeu que els dos de l'esquerra són en Hyde i en Gackt, dos cantants japonesos que no necessiten presentació. Però...i el tercer? És en Lee Hom, un cantant xinès.
Quina gràcia té això? Doncs que surten tots junts a la pel.lícula Moon Child.
I quina gràcia té això? Doncs...que aquest migdia hem tingut la sort de conèixer una noia xinesa la mar de simpàtica (espero que em perdoni per no saber escriure el seu nom!!) que ens ha portat dvd's de música xinesa, i entre altres grups hem vist alguns videos de Lee Hom.
La primera impressió ha estat espectacular, per part meva ha estat amor a primera vista, però els cervells retorçats de l'Helena i jo ja maquinaven alguna cosa, perquè aquest noi ens sonava molt...
Ens ha costat, però al final l'Helena ha caigut en que el xinès tremendo que estàvem veient als videos i el xinès tremendo de Moon Child eren el mateix.

Imagineu-vos l'escena: les dues saltant, davant la mirada atònita dels membres d'OtakUAB xD

I perquè tothom pugui compartir la il.luminació divina que hem tingut aquest migdia, aqui us deixo un video de Lee Hom, Fang Kai Ni De Xing


Avui hem vist la llum, prepareu-vos per la invasió xinesa perquè no trigarem a enganxar-nos-hi!!

1 Comments:

At 2:26 PM, Blogger Kara-kun said...

Hola soc en Caradras.

humm interessant interesant em sento mes "frikitzat" i mestic enterant de moltissimes coses ke descneixia completament. El problema es ke casi tots els grups me semblen mol "popy" pro us animo a continuar en akesta linea!

De fet no coneixia a cap dels cantants abans citats (sento si la meva incultura us fa sufrir... T_T) pro ara suposu ke em sonaran de algo =)

ingue noies endavani i am ganes com aneu fent fins ara!

 

Post a Comment

<< Home