日本 がんばって!! 한국 화이팅!!

Nihon Ganbatte!! Hanguk Fighting!! Benvinguts al blog de l'associació de la UAB ^^

Monday, November 19, 2007

LIVE ACTION PART 1: NANA

Aquesta setmana comença per fi el cicle Live Action...i com vaig comentar la setmana passada aquí va la presentació de la primera pel·lícula: NANA

Informació general:

NANA està basada en el mundialment reconegut manga de l’Ai Yazawa que encara continua publicant-se al Japó i que compte amb fans arreu del món. A més, aquest manga ha donat peu a una série d’animació i, a més, ha fet famoses a les cantants que interpreten a les dues vocalistes principals de la història. Estem davant d’una adaptació molt fidedigna que recrea tant el escenaris com el vestuari al mil·límitre. Un film imprescindible.


Fitxa tècnica:

2005. Títol original: Nana. Director: Kentarô Ôtani. Actors: Mika Nakashina, Aoi Miyazaki, Hiroki Narimiya, Ryuhei Matsuda. Productor: Osamu Kubota, Toshiaki Nakazawa. Guió: Ai Yazawa (Manga), Taeko Asano. Duració: 113 min.


Sinopsis:

Nana” és el nom de les dues protagonistes que són tan diferents com el dia i la nit. Es coneixen al tren cap a Tokyo on ambdues volen començar una nova vida. La Nana Komatsu va a viure amb el seu novio i la Nana Oosaki vol fer-se nom en el món de la música. Per casualitats del destí acaben vivint juntes, entrellaçant elS seus destins per sempre. La música té un paper molt important en aquesta història ja que se centra en dos grups de rock formats pels protagonistes.

Trailer:




Protagonistes:

Nana


Hachi



Nobu



Ren



Shin



Takumi



Yasu


Shoji


Música i grups:

Black Stones


Glamorous Sky


Trapnest


Endless Story



No us ho perdeu!! Dijous 22 a les 16h al cine de la UAB!


0 Comments:

Post a Comment

<< Home