日本 がんばって!! 한국 화이팅!!

Nihon Ganbatte!! Hanguk Fighting!! Benvinguts al blog de l'associació de la UAB ^^

Wednesday, February 28, 2007

Indignació

És un gest insignificant, ja que aquest blog no el llegeix gairebé ningú, però volia manifestar la meva INDIGNACIÓ després de veure l'anunci de The Host a la tele.

NO A LA PUBLICITAT ENGANYOSA!!!

Te la venen com "una altra peli asiàtica de terror amb monstre", i per això després llegeixo por ahi comentaris de gent que deixa la peli pel terra.

ÀSIA NO ÉS NOMÉS TERROR, ARTS MARCIALS I JACKIE CHAN!!!

I The Host no es pot comparar DE CAP MANERA amb Alien o Tiburón, per favor!!!!

M'agradaria que tots aquells que es fan dir "crítics de cinema" (JA!!) tinguessin la DECÈNCIA de DOCUMENTAR-SE una mica abans de veure una pel·lícula, i deixar-se de tant ANAR DE SOBRATS amb frases com "solo se aguantan los 20 primeros minutos de peli, dejando paso a hora y media de interminable aburrimiento".

Repeteixo:

PROU PUBLICITAT ENGANYOSA!!!!

I ho dic sobretot per la gent d'OtakUAB que vagi a veure la peli, NO US ESPEREU UNA PELI DE POR O DE MONSTRES, perquè no ho és. Gràcies a *qui sigui* encara hi ha directors que van MÉS ENLLÀ i saben portar-nos històries plenes de crítica social i política.

El monstre és SIMBÒLIC!!!

Vale, i ara que he deixat anar la meva reflexió inútil, si encara us interessa veure-la aneu-hi, però per favor canvieu el xip.

Alba, la cutre-cinèfila cabrejada

3 Comments:

At 5:40 PM, Blogger Colibrí Lillith said...

Amb la publicitat ja se sap... No és que pensin que a Àsia no es poden fer pelis séries, és que en general s'ha oblidat el que és fer pelis séries, crítiques o amb contingut social i polític >.<

Segur que quan la gent la vegi li decebrà perquè "s'esperava més acció" ...

I ni putu cas als crítics de cinema, es creuen amb autoritat de dir de tot i només afalaguen el que queda "cool" d'afalagar, la resta, ho critiquen tot. O sigui, que res, ni putu cas xD

 
At 12:54 AM, Blogger iLchuL said...

Merci tia ^^

 
At 8:17 PM, Anonymous Anonymous said...

si senyor, i viva sitges!!!

 

Post a Comment

<< Home