日本 がんばって!! 한국 화이팅!!

Nihon Ganbatte!! Hanguk Fighting!! Benvinguts al blog de l'associació de la UAB ^^

Monday, April 24, 2006

Dilluns friki

안녕하세요!!
Els videos frikis d'avui han estat idea de l'Helena, inspirada com sempre ^^
Avui veurem com es toca la guitarra sense tenir-la, i com es toca la guitarra sense despentinar-se i aconseguir tornar la gent boja.

Heu sentit a parlar de l'Air Guitar? Bé, si no n'heu sentit a parlar, el video és prou explícit: us presento el nº 1 de Japó i nº 4 del món, amb un temazo versió de Star Wars. Per cert, els que estan asseguts i van dient すごい すごい són els Arashi xD


Impressionant, eh?
Bé doncs, d'altra banda us presento un semi-déu de les 6 cordes, Jerry C, un taiwanès amb web pròpia (http://jerryc.tw) que ha revolucionat mig món amb el seu Cannon Rock. A destacar que alguns dels seus grups preferits són Green Day, Sum41, L'arc-en-ciel i Metallica ^^ (i que està tremendo xD)


Un apunt d'aquells que no li importen a ningú: aquesta versió també la toquem amb el meu grup :D

Per cert, avui ha començat la Setmana Oriental i no podria haver anat millor (bé, potser una mica més de públic a la taula rodona...). Ja tenim tots samarretes d'OtakUAB i la paraula dels coreans i els japonesos que vindran al karaoke, esperem que compleixin!!
Si recupero la meva càmara, demà penjaré 4 fotos del "making off" de l'exposició Tokyo, del manga a la realitat, que està tenint força èxit al passadís de la cafeïna de la FTI xD

안녕히계세요!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home