日本 がんばって!! 한국 화이팅!!

Nihon Ganbatte!! Hanguk Fighting!! Benvinguts al blog de l'associació de la UAB ^^

Friday, April 28, 2006

Ei...que sortim al diari!!

Amb aquest títol sortit d'en Shin-chan, fem el primer apunt de com ha anat la Setmana Oriental després de tanta feina i nits sense dormir....aquí ho teniu...mitja plana a l'ADN.



I amb coreans i japonesos diversos...toma ya!! Els dos Assian men que surten al diari, s'han convertit en grans atraccions de la Setmana, un pel Karaoke i l'altre pel Kendo.
Bé, sóc concient de que anem tard, que us debem un Dimecres de cine i un Divendres de videos, el qual estarà dedicat a Noies Roqueres (ho poso en majúscules perqué s'ho mereixen...^^), més la super crònica de la Setmana Oriental, a veure si aquest finde podem posar-hi remei peró sigueu concients que portem dues setmanes sense parar i una i mitja sense dormir...¬¬U

Així que see ya...i Okaerinasai a la gent a la que hem conegut durant les jornades i s'ha interessat per NihonHanguk que s'ha establert com el nostre nou nom ^^U.

1 Comments:

At 10:58 PM, Anonymous Anonymous said...

Eiii, molta gent ens ha dit que si tornarem a muntar una cosa d'aquestes. Això s'ha de convertir en una tradició a l'Autonoma, sobretot el karaoke xD. Espero la crónica de la Setmana Oriental amb ganes ^^

- Flow -

 

Post a Comment

<< Home