日本 がんばって!! 한국 화이팅!!

Nihon Ganbatte!! Hanguk Fighting!! Benvinguts al blog de l'associació de la UAB ^^

Monday, November 26, 2007

LIVE ACTION PART 2: NANA 2

Després de l'estrena de la setmana passada i per cel·lebrar les 7777 visites del blog...aquí va la introducció de la pel·lícula d'aquesta setmana, que es podrà veure als cinemes de la UAB el dijous a les 16h i acabarà amb un cine-fòrum després de la projecció.

Informació general:

NANA 2, adapta a partir del cinquè volum del còmic que es on acabava la primera adaptació. Compartint director i staff la pel·lícula té la mateixa qualitat que l’anterior. S’ha de ressaltar que hi hagut algun canvi entre els actors però tot i així la qualitat de la interpretació seguiex sent molt bona. Una pel·lícula que no et pots perdre si has vist la primera.


Fitxa tècnica:

2006. Títol original: Nana 2. Director: Kentarô Ôtani. Actors: Mika Nakashima, Yui Ichikawa, Hiroki Narimiya, Kanata Hongô. Productor: Osamu Kubota. Guió: Ai Yazawa (Manga), Kentarô Ôtani. Duració: 130 min.


Sinopsis:

NANA 2 reprén la trama on ho va deixar la primera pel·lícla. El grup de la Nana comença a fer-se famós i mentre tot sembla encaixar a la vida de la Nana Oosaki, la vida de la Nana Komatsu es complica per moments. La aparició de nous personatges i situacions tenses posa a prova l’amistat entre les dues “Nanes” que lluiten per seguir endevant i cumplir els seus somnis sigui com sigui.

Trailer:

Aquesta segona part mantè el mateix director i l'equip tècnic que la primera part, però, s'han fet alguns cambis en el repartiment.

Personatges

Yui Ichikawa pren el relleu d'Aoi Miyazaki en el paper de HACHI. Pel que es veu l'Aoi té una imatge de "verge" al Japó i degut que en aquesta part de la trama el personatge de la Hachi té molts embolics amorosos i fins i tot alguna escena de llit, l'actriu es va negar a fer el paper.

En Kanata Hongô aquí també veurem en aquest cicle com a Ryoma Echizen, el príncep del tennis, es posa en la pell d'en SHIN substituint en Ken'ichi Matsuyama. En Matsuyama no va poder reprendre el seu paper ja que en el moment del rodatge es trobava filmant una altra pel·lícula d'aquest cicle Death Note.

L'últim cambi de repartiment el duu a terme en Nobuo Kyô substituïnt en Ryuhei Matsuda en el paper de REN. En Matsuda no va poder acceptar de nou el paper per problemes de disponibilitat...coses que passen quan ets popular.


Música i grups:

Black Stones


Hitoiro



Trapnest


Truth




Ens veiem dijous a les 16h.

2 Comments:

At 12:23 PM, Blogger Mike said...

Epic !! 7777 visites ... hi ha gent que diu que les coincidències no existèixen ! xDD


Per cert, a la plana principal d' http://www.otakuab.com , al rotatori, aniré posant la seguent peli de la setmana, amb el link aquí al blog xDD

 
At 12:27 PM, Blogger Mike said...

"My attempt at making SPAM has FAILED" ... xD als comentaris, les direccions no són transformades automàticament a links

Per cert... REPORT:

Van ser penjats els cartells a color al "Triangle Friki" de BCN (Norma Còmics, Norma Games, Gigamesh ...) , es possible que s'avisi algo al programa de radio de Cerdanyola "Arcadia gamers" , i al Consell de Joves de BCN

 

Post a Comment

<< Home