日本 がんばって!! 한국 화이팅!!

Nihon Ganbatte!! Hanguk Fighting!! Benvinguts al blog de l'associació de la UAB ^^

Monday, December 17, 2007

LIVE ACTION PART 4: INITIAL D

Som aquí una setmana més...amb la última pel·lícula de l'any....senyors i senyores: Initial D

Informació general:
Aquesta pel·lícula té com a protagonista en Jay Chou, uns dels cantants més famosos de Taiwan i la Xina. Aquesta adaptació és interessant ja que com que intenta condensar molts volums del còmic han adaptat força la trama i han canviat certs detalls de la història original. Amb una bona recreació de les curses de cotxes, és un film d’acció continua.




Fitxa tècnica:

2005. Títol original: Tau man ji D. Director: Wai Keung Lau, Sui Fai Mak. Actors: Jay Chou, Shawn Yue, Edison Cheng. Productor: Wai Keing Lau. Guió: Shuichi Shigeno (manga), Felix Chong. Música: Kwong Wing Chan. Duració: 107 min.


Sinopsis:

Initial D explica la història d’en Takumi Fujiwara un repartidor de tofu que té una increíble habilitat per conduir, cosa que comença a donar-li fama entre els corredors de la zona. A partir d’aquest moment en Takumi comença a rebre reptes per part d’altres corredors i és ajudat a endiosar-se en el món de les curses de cotxes per uns altres. En Takumi passarà de ser un repartidor desinteressat a ser un corredor amb ambicions.

Trailer:


Personatges:

Jay Chou - Takumi Fujiwara


Edison Chen - Ryousuke Takahashi


Shawn Yue - Takeshi Nakazato


Esto es to....esto es todo...amigos!!
No falteu!!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home