日本 がんばって!! 한국 화이팅!!

Nihon Ganbatte!! Hanguk Fighting!! Benvinguts al blog de l'associació de la UAB ^^

Sunday, January 13, 2008

LIVE ACTION PARTS 5 i 6: DEATH NOTE & DEATH NOTE THE LAST NAME

Per començar Feliç 2008 a tothom...suposo que serà la ressaca de les vacances però la setmana passada se'n va passar la pressentació de la peli així que avui farem doble...comencem!! Death Note

Informació general:

Death Note és un dels manga revelació dels últims anys que va causar furor quan es va publicar. La enrevessada història, els carismàtics personatges i la barreja entre el misteri i la fantasia van fer d’aquest còmic un èxit immediat. L’adaptació cinematogràfica brillantment dirigida per Shusuke Kaneko, adapta el principi de la història com en Light troba el quadern i com L entre a la trama. Tot i que el guió varia una mica de l’original es mantè tota l’essència de Death Note i fa de la pel·lícula un film trepidant.



Fitxa Tècnica:

2005. Títol original: Desu Nôto. Director: Shusuke Kaneko. Actors: Tatsuya Fujiwara, Ken’ichi Matsuyama, Eika Toda, Takeshi Kaga. Productor: Toyoharu Fukuda, Takahiro Kobashi. Guió: Tsugumi Ôba, Takeshi Obata (Manga), Tetsuya Oishi. Música: Kenji Kawai. Duració: 126 min.


Sinopsis:

“El nom de la persona que s’escrigui en aquesta llibreta, morirà”. Aquesta és la primera indicació de la Death Note una llibreta d’un shinigami (Déu de la mort) que acaba en mans de l’estudiant més brillant del Japó, en Light Yamagi. En Light que té un fort sentit de la justicia decideix que utilitzarà la llibreta per acabar amb tots els delinqüents i així crearà un món ideal. Un cop les morts de deliqüents comencen a succeir-se el millor detectiu del món conegut com “L” es posarà mans a la obra per atrapar el culpable dels assessiants. Comença aquí la lluita entre dues de les ments més brillants del món.


Trailer:


Personatges:

Light Yagami


L


Misa Amane


Ryuk



Death Note: The Last Name

Informació general:

Degut a l’inmens èxit de la primera pel·lícula i tenint en compte que encara quedava molt de manga per adaptar, els realitzadors i els actors es van reunir per a fer la segona part. Aquest film contè encara més intriga que la primera part i tot i que un cop més s’allunya una mica del guió original mantè tota l’essencia i la qualitat del film anterior. Obligatòria.


Fitxa tècnica:

2006. Títol original: Desu Nôto: The Last Name. Director: Shusuke Kaneko. Actors: Tatsuya Fujiwara, Ken’ichi Matsuyama, Eika Toda, Takeshi Kaga. Productor: Toyoharu Fukuda, Takahiro Sato. Música: Kenji Kawai. Duració: 141 min.

Sinopsis:

En Light i L ja han fet contacte i ara treballen plegats per intentar capturar l’assessí de deliqüents, Kira. Mentre el món comença a posar-se del costat d’en Kira, en Light i L contiuen la seva lliuta intel·lectual mentre sospiten l’un de l’altre. A més, apareix també un altre personatge posseïdor d’una Death Note que farà el que sigui per ajudar al seu idol, en Kira. La trama es complica fins a desenvocar en un final inesperat.

Trailer:


Personatges:

Per sort per la secuela es va poder comptar amb tot el repartirment de la pel·lícula anterior...l'única diferència es que en Ryuk té una companya digital...un altre shinigami, la Rem


Així que ja ho sabeu aquest dijous a les 5h última pel·lícula del cicle...al SALA GRAN DEL CINEMA....no us ho perdeu!!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home