日本 がんばって!! 한국 화이팅!!

Nihon Ganbatte!! Hanguk Fighting!! Benvinguts al blog de l'associació de la UAB ^^

Wednesday, September 27, 2006

Marchando una de cine!!

안녕!

Vaja, feia molt de temps que no recomanava una peli aqui, em fa ilu ^^
Com que ja vai rallar prou amb Corea dilluns, he pensat que avui la cosa podria anar sobre Japó, i la primera pel·lícula que m'ha vingut al cap ha estat Rampo Noir, una de les més esperades de l'últim BAFF, i que sens dubte vam anar a veure tant la Hell com jo.

Rampo Noir són 4 curts basats en les històries d'Edogawa Ranpo i cadascun d'ells està dirigit per un director diferent.
En la primera història, Kasei No Unga, un home es topa amb un llac on s'hi veu reflexat amb la imatge de la seva nòvia.
La segona història, Kagami Jigoku, parla d'un home molt popular i sospitós, ja que totes les dones que estan amb ell moren.
En la tercera història, Imomushi, se'ns presenta un matrimoni. El marit va tornar mutilat de la guerra, i la dona el té tancat en una habitació que només visita per alimentar-lo i tenir-hi relacions sexuals. El que no saben és que un veí els espia.
Finalment, a Mushi, veiem fins a quin punt pot arribar l'amor malaltís d'un home per una actriu famosa.

Si us hi veieu amb cor, aqui teniu el trailer (aviso, no es veu res comparat amb la resta de la peli, però pot ferir sensibilitats):


Per cert, Nasataka Narumiya? QUI ÉS AQUEST?! Qui ha fet els subtítols d'aquest trailer??!!! És HIROKI NARIMIYA, una de les raons estúpides per anar a veure aquesta peli!!! L'heu pogut veure a Azumi, a Nana i a Last Quarter.


La raó de pes per veure Rampo Noir és Tadanobu Asano, probablement un dels millors actors japonesos del moment. Pot ser que el conegueu de Zatoichi i Ichi the Killer, però la filmografia d'aquest home és molt més extensa, no té desperdici i la recomano a tothom.


Bé, i ja que hi sóc, us presentaré a l'altre actor conegut, Ryuhei Matsuda àlies "l'andrògin". A mi no m'agrada gaire, però sé d'una que em pegarà si no parlo d'ell, així que si no el coneixeu us puc dir que també surt a Nana, a Blue Spring i a 9 Souls, que potser són les més conegudes.


Tornant a la pel·lícula, el que us puc dir és que no la veieu si no esteu disposats a presenciar escenes bizarre (MOLT BIZARRE) barrejades amb una mica de suspens i humor negre.
És una pel·lícula genial, però no apta per totes les sensibilitats.

De tota manera, com que no m'agrada estar recomanant drames i comèdies i pel·liculetes d'acció, per un cop m'he mig rebel·lat xD ja no ho tornaré a fer, però avui ho necessitava. Espero que li interessi a algú, i que caigui algun comentari, que em sento força ignorada xD

Tornem-hi divendres, amb música ^^

-일출-

0 Comments:

Post a Comment

<< Home