日本 がんばって!! 한국 화이팅!!

Nihon Ganbatte!! Hanguk Fighting!! Benvinguts al blog de l'associació de la UAB ^^

Thursday, September 07, 2006

Puzzle J-rock Volum II


Konnichi wa!! Fa segles que no fem res, però, i què? Estem de vacances ^^!! En fi, que estic una mica farta de veure el poster de Formula 17, així que m'he tret una altra entrega del puzzle, per variar una mica. La veritat, el que em ve de gust es pujar una amplísima resenya del super concenrt de Tokyo Ska Paradise Orchestra al que vam anar uns quants membres de Nihon!Hanguk!, però us haureu d'esperar a que l'Al em passi els videos....

Mentrestant...puzzle J-rock volum II:

Punt de partida: Merry


(Punt intermig: Miyavi)


Punt d'arribada: X-Japan


El punt de partida d'avui és Merry, un grup visualero que dóna molta canya. Un dels guitarres de Merry és en Kenichi que abans tocava en un grup d'indies anomenat Syndrome. El bajista de Syndrome era en Kikasa, que va marxar a Shelly Trip Realise grup on es va quedar fins al 2004. En Kikasa és un d'aquells artistes japonesos que canvia més de grup que de camisa, ell es va fer famós com a bajista del grup visual Dué le Quartz. I per què ens sona tant Dué le Quartz? Doncs perquè era l'ex-grup d'en Miyavi, l'as de la guitarra elèctrica ^^! I en Miyavi no se sap com va acabar tenint per col·laborador a en Pata, ni més ni menys que el segon guitarra del mític X-Japan.

Per acabar una mica de música...

Punt A: Merry - Japanese Modernist


Punt intermg: Miyavi - Freedom Fighters


Punt B: X-Japan - Kurenai

Aquesta és la versió que van tocar en el seu últim concert >.<

Volia fer com l'altra vegada i posar fotos de cada pas, però faig tard (Al diu: Con sempre ¬¬U), així que gaudiu dels videos i en pau ^^!!! Com sempre xiéxié a l'Al per ser la meva font d'inspiració i de conaixement ^^!!!

Dew-cha

0 Comments:

Post a Comment

<< Home