日本 がんばって!! 한국 화이팅!!

Nihon Ganbatte!! Hanguk Fighting!! Benvinguts al blog de l'associació de la UAB ^^

Saturday, July 08, 2006

Vacances + Puzzle J-Rock

Hey minna!! Ja ens donaveu per mortes eh? Doncs no, mortes no, però de vacances! Així que per ara baixarem força el nostre ritme d'actualitzacions però seguiu visitant-nos!! Perqué de tant en tant anirem penjant cosetes!! Com avui. L'altre dia passejant per JameEuropa, la millor web per estar informat sobre el panorama j-rock, vaig descobrir que tot i tothom està relacionat....així que avui primera entrega del Puzzle J-Rock.

Punt de partida: L'arc-en-ciel


Punt d'arribada: Moi dix Mois


I com arribem del punt A al punt B?
Laruku té per bateria a en Yukihiro, però fins al 97 el seu bateria era en Sakura. En Sakura actualment i des del 2002 toca a S.O.A.P (Sons of All Pussys), grup que té per vocalista i guitarra en Ken (Sí, sí en Ken de l'Arc, que no se'm perdi ningú). Però del 97 al 2002 va molt de temps, així que per no avorrir-se en Sakura va estar quatre anys tocant en un altre grup anomenat Zigzo. El vocalista de Zizgo era en Tetsu (Aquesta vegada NO parlo del de L'arc ^^). I qui és aquest bon home de déu? doncs ni més ni menys que el primer vocalista de Malice Mizer, el que anava abans que aparegués en Gackt i en Mana descobrís que el fanservice ven molts discos. Però, ara seriosament mireu-vos-els ni punt de comparació....
I quan Malice Mizer es va dissoldre, un parell d'anys després que en Gackt deixes el grup perquè s'havia cansat del visual, en Mana, va acabar fundant al 2002, Moi dix Mois.

Per acabar us deixo un video del punt A i un del punt B perquè veieu que només s'assemblen en el de tenir els ulls rasgats^^!

Punt A

Punt B

I ja està! Ara suposo que un dia d'aquests començarem amb els monogràfics d'artistes o el que ens vingui de gust^^.

Matta ne, i si hi sou deixeu comentaris eh?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home