日本 がんばって!! 한국 화이팅!!

Nihon Ganbatte!! Hanguk Fighting!! Benvinguts al blog de l'associació de la UAB ^^

Friday, July 14, 2006

Dijous casi divendres de cine....avui....Y.A.O.I

Nihao!!
Ja sé que la secció de cine la porta la iLchuL que és la enterada, però és que m'ha passat una peli i no ho he pogut resistir^^!!!

La peli que ens ocupa avui és la taiwanesa Formula 17, coneguda a Taiwan com a Shi qi sui de tian kong. Dirigida per Chen Yin-jung i protagonitzada pels "shuai ge"(les classes de xinès estan donant els seus fruits, o sea se "tios buenos") Tony Yang i Duncan Lai.


Formula 17 explica la història d'en Tien, un universitari de poble que se'n va cap a Taipei per passar les vacances i conèixer un noi d'internet. Aviat, però, tot canviarà, quan conegui el Playboy número 1 de la Taipei gay, en Bai. A partir d'aquí veurem com tot s'embolica per culpa dels reinones amics del protagonista, un psícoleg amb mètodes qüestionables, i el fet de que com la relació entre un verge que creu en l'amor vertader i un playboy incapaç d'estar amb algú més d'una vageda, pot funcionar.

És una peli d'aquelles mones, sense lliçons profundes però ideal per passar una bona estona. Les paranoies dels tres amics del Tien no tenen prou, i té un final d'aquells que t'arranca un somriure. A part, hi ha un munt de fanservice entre dos nois la mar de monos, es pot demanar més?

Us deixo el trailer. M'he acabat inclinant per un que té força mala ressolució però subtítols en anglès. Per qui vulgui més a Youtube hi ha més trailers. algun fanvid i la peli dividida en parts.


Per últim dedico aquest post a l'Al, per haver-me descobert aquesta peli i per haver-me-la passat pensant que m'agradaria....나는 너를 사랑한다 / 我爱你 en els idiomes que faci falta!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home