日本 がんばって!! 한국 화이팅!!

Nihon Ganbatte!! Hanguk Fighting!! Benvinguts al blog de l'associació de la UAB ^^

Monday, June 12, 2006

Que no faltin les frikades!!

Porto unes horetes ja barallant-me amb els apunts de castellà, així que he decidit prendre'm una pausa. I quina millor manera de prendre'm una pausa que actualitzant el blog!

Avui us porto 4 videos. El primer és bo perquè si, però els altres 3 són de temàtica de jocs. M'agradaria haver-ne posat molts més que tinc jo però no estan a YouTube i em fa molt pal pujar-los xD
Bé, aqui teniu una simulació del que passaria si s'enfrontés la policia japonesa a Darth Vader; corto pero intenso.


A continuació un episodi mític de L'Arc-en-ciel, el moment del karaoke a Matthew's Best Hit TV. Sense desperdici. En realitat tots els jocs que fan durant aquest episodi del programa són genials, però seria massa llarg, així que us deixo amb aquest que riureu una estona:


I passem a Corea.
En aquest joc, els components de Shinhwa s'han de passar una carta amb la boca, ja sabeu, el mític joc aquell. La gràcia afegida d'aquest video és que n'hi ha un parell que s'ho prenen en serio xD (en realitat poso aquest video perquè és FANSERVICE per la patilla ^^)


Finalment tenim els Dong Bang Shin Ki jugant al "dofí". Us explico; es tracta de contar fins a 31, i a qui li toca dir 31 és el dofí (és a dir que perd xD). Pobre Xiah!


Bueno, vai a seguir estudiant (mentida ¬¬). Si tot va bé ens tornem a veure dimecres amb un altre trailer. Molta merda!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home