日本 がんばって!! 한국 화이팅!!

Nihon Ganbatte!! Hanguk Fighting!! Benvinguts al blog de l'associació de la UAB ^^

Monday, November 26, 2007

LIVE ACTION PART 2: NANA 2

Després de l'estrena de la setmana passada i per cel·lebrar les 7777 visites del blog...aquí va la introducció de la pel·lícula d'aquesta setmana, que es podrà veure als cinemes de la UAB el dijous a les 16h i acabarà amb un cine-fòrum després de la projecció.

Informació general:

NANA 2, adapta a partir del cinquè volum del còmic que es on acabava la primera adaptació. Compartint director i staff la pel·lícula té la mateixa qualitat que l’anterior. S’ha de ressaltar que hi hagut algun canvi entre els actors però tot i així la qualitat de la interpretació seguiex sent molt bona. Una pel·lícula que no et pots perdre si has vist la primera.


Fitxa tècnica:

2006. Títol original: Nana 2. Director: Kentarô Ôtani. Actors: Mika Nakashima, Yui Ichikawa, Hiroki Narimiya, Kanata Hongô. Productor: Osamu Kubota. Guió: Ai Yazawa (Manga), Kentarô Ôtani. Duració: 130 min.


Sinopsis:

NANA 2 reprén la trama on ho va deixar la primera pel·lícla. El grup de la Nana comença a fer-se famós i mentre tot sembla encaixar a la vida de la Nana Oosaki, la vida de la Nana Komatsu es complica per moments. La aparició de nous personatges i situacions tenses posa a prova l’amistat entre les dues “Nanes” que lluiten per seguir endevant i cumplir els seus somnis sigui com sigui.

Trailer:

Aquesta segona part mantè el mateix director i l'equip tècnic que la primera part, però, s'han fet alguns cambis en el repartiment.

Personatges

Yui Ichikawa pren el relleu d'Aoi Miyazaki en el paper de HACHI. Pel que es veu l'Aoi té una imatge de "verge" al Japó i degut que en aquesta part de la trama el personatge de la Hachi té molts embolics amorosos i fins i tot alguna escena de llit, l'actriu es va negar a fer el paper.

En Kanata Hongô aquí també veurem en aquest cicle com a Ryoma Echizen, el príncep del tennis, es posa en la pell d'en SHIN substituint en Ken'ichi Matsuyama. En Matsuyama no va poder reprendre el seu paper ja que en el moment del rodatge es trobava filmant una altra pel·lícula d'aquest cicle Death Note.

L'últim cambi de repartiment el duu a terme en Nobuo Kyô substituïnt en Ryuhei Matsuda en el paper de REN. En Matsuda no va poder acceptar de nou el paper per problemes de disponibilitat...coses que passen quan ets popular.


Música i grups:

Black Stones


Hitoiro



Trapnest


Truth




Ens veiem dijous a les 16h.

Monday, November 19, 2007

LIVE ACTION PART 1: NANA

Aquesta setmana comença per fi el cicle Live Action...i com vaig comentar la setmana passada aquí va la presentació de la primera pel·lícula: NANA

Informació general:

NANA està basada en el mundialment reconegut manga de l’Ai Yazawa que encara continua publicant-se al Japó i que compte amb fans arreu del món. A més, aquest manga ha donat peu a una série d’animació i, a més, ha fet famoses a les cantants que interpreten a les dues vocalistes principals de la història. Estem davant d’una adaptació molt fidedigna que recrea tant el escenaris com el vestuari al mil·límitre. Un film imprescindible.


Fitxa tècnica:

2005. Títol original: Nana. Director: Kentarô Ôtani. Actors: Mika Nakashina, Aoi Miyazaki, Hiroki Narimiya, Ryuhei Matsuda. Productor: Osamu Kubota, Toshiaki Nakazawa. Guió: Ai Yazawa (Manga), Taeko Asano. Duració: 113 min.


Sinopsis:

Nana” és el nom de les dues protagonistes que són tan diferents com el dia i la nit. Es coneixen al tren cap a Tokyo on ambdues volen començar una nova vida. La Nana Komatsu va a viure amb el seu novio i la Nana Oosaki vol fer-se nom en el món de la música. Per casualitats del destí acaben vivint juntes, entrellaçant elS seus destins per sempre. La música té un paper molt important en aquesta història ja que se centra en dos grups de rock formats pels protagonistes.

Trailer:




Protagonistes:

Nana


Hachi



Nobu



Ren



Shin



Takumi



Yasu


Shoji


Música i grups:

Black Stones


Glamorous Sky


Trapnest


Endless Story



No us ho perdeu!! Dijous 22 a les 16h al cine de la UAB!


Monday, November 12, 2007

NIHON!! HANGUK!! TORNA AMB EL CICLE LIVE ACTION!

NIMEN HAO!!!

Fa un munt de temps que no actualitzem...en part perquè la crack dels blogs la Ilchul està a Corea i en part perquè....vale no tinc excusa....
Però passem a una altra cosa.....
El cicle que Nihon!!Hanguk!! comença aquest mes...senyores i senyors:
CICLE LIVE ACTION!!

En aquest cicle passarem 6 pel·lícules que com el nom del cicle indica....són Live Actions, adaptacions de manga. A més, després de cada pel·lícula farem una mica de cine forum per discutir que tal són aquestes adaptacions.
Aquí el cartell (com sempre thanks to mikechama):


Com veieu passarem peliculons, obviament en versió original subtitulada al castellà.

Calendari:

22/10 : NANA

29/ 10 : NANA 2

13/ 12 : PRINCE OF TENNIS

20/ 12 : INITIAL D

10/ 1 : DEATH NOTE

17/ 1 : DEATH NOTE: THE LAST NAME

Les pel·lícules has projectaran al cinema de uab a les 16h, obviament entrada gratuïta!!

Esteu pendents del blog, perquè anirem pressentant cada pel·lícula amb profunditat...qualsevol pregunta deixeu comentaris!!

ZAIJIAN!!!