日本 がんばって!! 한국 화이팅!!

Nihon Ganbatte!! Hanguk Fighting!! Benvinguts al blog de l'associació de la UAB ^^

Wednesday, May 10, 2006

Dimecres de cine + HYDE de cine

Ei!! ja sé que és insòlit veure tants posts de color lila seguits, però bueno li he donat un descans a l'Alba^^. Avui és dimecres de cine i aprofitant que en HYDE té una petita (i tant petita dos pelis i prou) carrera cinematogràfica avui tocaran el trailers de les seves dues pelis.

Per començar, MOON CHILD pel·lícula del 2003, dirigida per Takahisa Zeze, amb guió d'en Gackt. I aquí és on ve lo millor i alhora lo pitjor de la peli. En Gackt que sempre n'està fent de les seves, es va despertar un dia i va dir: "vaig a escriure el guió d'una peli", però no és tan fàcil dir-ho com fer-ho.
La història de MOON CHILD se situa en un futur proper a Mallepa, un barri d'un racó d'Àsia, on hongkonesos (s'escriu així?), japonesos i taiwanesos viuen conjuntament, lluitant pel poder, la llibertat i el menjar. És aquí on un nen petit salva a un noi jove (i tan jove, és un vampir) anomenat Kei (Hyde), a partir d'aquí ell i Sho, el nen, es fan inseperables. Anys desprès quan en Sho (Gackt) es fa gran no pot evitar entrar en les lliutes internes de Mallepa i arrossegar en Kei amb ell.

Ara, és quan ve la "crítica" (tingueu en compte que la que acostuma a fer això és l'Alba ^^U o sigui que quedarà un pèl quiero y no puedo però...)
Sobre Moon Child hi ha els que diuen que una porqueria i hi ha els que diuen que és bonissima...A veure ni una ni l'altra. Siguem sincers, els/les (més "les" que "els", segur ^^) diuen que la peli és tan bona és perquè surten els seus ídols de J-Rock. Són aquella mena de fans pels quals els seus idols ho fan tot perfecte....i no. I els que la destripen tampoc tenen en compte que es tracta de musics no d'actors, i que la peli no va per la palma d'or de Cannes.
La meva opinió, la peli és dolenteta, perquè el guió no s'aguanta i la interpretació dels protes tampoc, especialment la d'en Gackt (sí, sí Flow m'estic ficant amb el meu estimat Gackt...aprofita). Ara tot i així, la peli té els seus atributs, tres en especial dos japonesos i un xinès ^^. És una peli per alegrar-te la vista i per dir "doncs sí que és veritat que en Gackt controla d'arts marcials".

Com ja he comentat els protes són en Gackt i en Hyde (en realitat diuen que el guió ja estava escrit per ell), però a part hi ha un parell de secundaris que mereixen menció. Primerament, en Lee Hom, home del que ja hem parlat i que vam redescubir gràcies a la Jinghua (谢谢!!), es va criar als Estats Units, o sigui és un dels pocs orientals que "parla anglès". És un cantant molt famós a la Xina i tal i com va demostrar l'Alba amb el video que va posar...el chico lo vale. I per últim, en Taro Yamamoto més conegut aquí com a Káwada, chico nº5 de Battle Royale.
I aquí va el trailer...

Per acabar, us deixo amb un video de Orenji no Taiyou, el tema principal de la peli compós per en Gackt i cantat a duet amb en Hyde. El video en qüestió és d'un directe on en Gackt la va cantar en duet amb el Lee Hom ^^! i acompanyat de la resta d'actors, en Hyde no hi era >.<, però la part del final sí que és cantada per ell i en Gackt. També surten imatges de la peli. A mi personalment la cançó m'agrada molt, tot i que la primera vegada que la vaig escoltar em va deixar força indiferent, a veure si doneu la vostra opinió al respecte ¬¬.

I aquí les imatges de rigor ;)
Kei i Sho la "parella protagonista"
Son (Lee Hom)
Toshi (Taro Yamamoto)
I de lluna a lluna i tiro perqué em ve de gust.
La segona peli d'en Hyde, que és del 2004, és Kagen no Tsuki també coneguda com a Last Quarter. Dirigida per Ken Nikai, aquesta peli està basada en un manga de l'Ai Yazawa que es diu igual.
La història se centra en la Mizuki (Chiaki Kuriyama) una noia que aparentment ho té tot però en realitat és molt infeliç, un dia després de tenir un desengany amb el seu novio (Hiroki Narimiya) va parar a una mansió abandonada on coneix a un extrany personatge que es diu Adam (Hyde), del que s'enamora i amb el que decideix fugir fora del país. Quan va a reunir-se amb l'Adam un camió l'atropella i inexplicablement apareix a la mansió sense memòria, i no pot sortir-ne. Així que amb l'ajuda d'una noia anomenada Hotaru, que és la única que la pot veure, intenteran desentrenyar tot el misteri que envolten, l'Adam, la mansió i una melodia que es va repetint.
La peli està prou bé i tot i que en Hyde li falta una mica de soltura (Brutal, el fet que representa que és de Londres i parla anglès ^^). El problema és que sinó has llegit el manga és fàcil perdre's perquè la trama és enrevassada i dos hores no poden cubrir quatre volums de manga...El manga se centra més en la història de la Hotaru i dels seus amics, i la seva aventura per salvar la Eve (nom amb el que batejen a la Mizuki) mentre que la peli se centra completament en ella. El que sí que hi ha són cares conegudes. Per començar la Chiaki Kuriyama famosa per Battle Royale i pel seu paper de Gogo Yubari a Kill Bill vol.1, després hi ha en Hiroki Narimiya, que sembla l'actor fetiche de les adaptacions dels manga de la Yazawa, primer aquest i després Nana. També l'hem vist a Azumi i recentment a Rampo Noir (una peli que donarà molt a parlar quan l'Alba posi la crònica del BAFF). I per últim interpretant al music britànic, en Hyde.
Centro trailer...

El tema principal de la peli és The Cape of Storms, interpretat per en Hyde, representant que és l'Adam. La cançó està en anglès, i té gràcia veure a la peli com surt el videoclip a la tele mentre en Hyde surt per darrera ^^. Us deixo el videoclip.
I aquí van les imatges
Adam (Hyde)
La Mizuki i en Tomoki (Kuriyama i Narimiya)
Dew-cha

0 Comments:

Post a Comment

<< Home