日本 がんばって!! 한국 화이팅!!

Nihon Ganbatte!! Hanguk Fighting!! Benvinguts al blog de l'associació de la UAB ^^

Wednesday, May 31, 2006

Trailer + el personatge de la setmana

Panga-panga!
En teoria avui havia de presentar-vos un personatge de la setmana femení, però ahir em va passar una cosa que em va fer canviar d'opinió.

Vaig veure una pel·lícula coreana, o més ben dit, LA PEL·LÍCULA coreana xD
No sé si us sonarà d'alguna cosa Taegukgi, però us asseguro que tots els coreans saben què és. Es tracta d'un dels últims èxits de taquilla,
gràcies a la seva temàtica patriòtica-moralitzadora dins el context de la guerra de les dues Corees.

Taegukgi ens explica la història de dos germans que es veuen implicats en la guerra contra els comunistes de Corea del Nord. L'argument pot semblar típic, però us asseguro que surt de tots els tòpics. Té escenes bèliques força dures, i quan no estàs patint per les bombes, les metralletes, les mines i la bogeria violenta de la ràbia de la guerra, t'estresses amb les discusions i la desesperació del batalló.
A més, ens ensenya una lliçó d'humilitat a través de la mirada de Jin-seok, el germà petit, que pateix contínuament davant la transformació del seu germà, que persegueix la glòria.

Si té alguna cosa negativa és el fet de que tota la història és un flashback, de manera que ja saps qui ha de morir, i et passes tota la pel·lícula esperant indefens el moment de la desgràcia, amb el mocador a la mà xD
Aqui teniu el tràiler:


En definitiva, 100% recomanable, i s'ha situat directament en el meu podi de "pelis que m'han marcat la vida", juntament amb Oldboy i My Sassy Girl.

El personatge de la setmana és un dels protagonistes de Taegukgi,
perquè últimament he estat veient totes les seves aparicions tant a la televisió com al cinema, i l'home en qüestió és Won Bin (원빈), encara que el seu nom real és Kim Do-jin (김도진).
Va néixer el 29 de setembre del 1977, i va fer el salt a la fama amb la seva aparició al Kdrama Autumn Fairy Tale (가을동화), juntament amb Song Hye-kyo, de la que ja vaig parlar durant el meu torn en "el personatge de la setmana".
De la televisió va passar al cinema amb Guns and Talks, una pel·lícula d'assassins a sou que també és molt recomanable. Després va protagonitzar Taegukgi l'any 2004, i el seu últim film és My Brother, on apareix junt a Shin Ha-gyun (Guns and Talks, Sympathy for Mr.Vengeance, The Big Scene...) i que segurament veuré aquesta tarda.

A més, Won Bin va participar en la primera sèrie rodada entre Japó i Corea, Friends, que tracta d'una noia japonesa i un noi coreà que es coneixen en condicions extranyes a Hong Kong i que hauran de superar tota mena d'obstacles per mantenir la seva relació.

Les seves qualitats físiques no crec que les qüestioni ningú, però a més ha resultat ser un molt bon actor, especialista en posar cara de preocupat i en desfer a les dones amb el seu mig somriure ^^
Destaco totes les escenes en les que crida o es baralla amb algú, ja que es posa tant en el paper que escup i tot xD

Espero que us hagi agradat tant com a mi, i si teniu curiositat per veure la pel·lícula ja sabeu a qui heu de dirigir-vos.
Ens tornem a veure divendres amb l'especial "happy-punk-ska" dedicat al Taco xD
Anneyong!


P.S.: Si voleu una mica més de Won Bin, de cinema asiàtic o de frikades en general, aneu al meu altre blog: http://not-another-dummy.blogspot.com (ja sabeu que m'encanta l'SPAM).

0 Comments:

Post a Comment

<< Home