日本 がんばって!! 한국 화이팅!!

Nihon Ganbatte!! Hanguk Fighting!! Benvinguts al blog de l'associació de la UAB ^^

Friday, May 26, 2006

Personatge de la setmana: No Min-woo a.k.a Rose

Konnichi wa!!! O millor Anneyong Haseyo!! perquè el personatge d'aquestes setmana és un coreà, i quin coreà!! I uns us preguntareu si el menda és de Corea perquè no escriu l'Alba? Doncs perquè es tracte d'un membre del meu grup de K-rock preferit (que vaig descobrir gràcies a l'Al obviament ^^ Kamsahamnida!!), The TraX.

En No Min-woo, nascut un 29 de maig de 1986 (és més jove que jo!!!), s'ha fet famós amb el nom de Rose. Fins fa res era el bateria, tot i que també toca la guitarra i canta, de The TraX. The TraX és un grup de K-rock molt canyero que va debutar al 2004, i fins ara només han tret singles tot i que ja tenen un album que està pendent de data de publicació.



Tots els membres del grup tenen sobrenoms: Typhoon, Rose, Attack i X-mas. I no sols han debutat a Corea sinó també a Japó, ja que el seu productor (i fins i tot compositor d'algun dels seus temes) és ni més ni menys que en Yoshiki, fundador de X-Japan i bateria i piano del mateix.

Recentment, s'ha anunciat que en Rose deixa el grup (el qual ha suposat una debacle per mi), per motius no gaire clars. La versió oficial és que ell vol trobar el seu propi estil musical, encara que hi ha qui diu que en Yoshiki té alguna cosa a veure en això....



És sens dubte el carisma personificat i l'ànima de The Trax. A part és molt polivalent ja que també canta i toca la guitarra pel grup. I és l'únic que parla japonés ^^! És el meu component preferit i a part està, com diu l'Alba, tremendo!!

Aquí us deixo la regalada...Rose+Rose+Rose a la versió japonesa de Paradox (que va ser el primer video coreà que vam posar al blog ^^)



I dos videos més, un single en coreà i un en japonès....comencem amb Scorpio, un dels singles coreans



i el seu primer single en japonès, Blaze Away



I ho deixo aquí que l'Al (a tu podriem dir-te All no?, All i Hell o All i Oli xD) sempre es queixa de que escric massa, quan arribi a casa pujaré alguna imatge més...o no ^^!!

**Dew-cha**



2 Comments:

At 5:37 PM, Blogger iLchuL said...

Eieiei!!
Jo no em queixo de que escriguis massa, només dic que la gent no s'ho llegeix (JO SÍ!!!).

Per cert, és "Annyeong Haseyo" i "Kamsahamnida", apren-t'ho per la pròxima vegada ^^ i merci per mencionar-me com a "crèdits" xDDD

Ala, ara que ja has fet els deures, vicia't tant com vulguis a Full House :D

 
At 6:41 PM, Blogger Unknown said...

arreglat....kamsahamnida!!

 

Post a Comment

<< Home