日本 がんばって!! 한국 화이팅!!

Nihon Ganbatte!! Hanguk Fighting!! Benvinguts al blog de l'associació de la UAB ^^

Friday, September 29, 2006

Divendres i...un cop més...MÚSICA!


Bona nit i bona hora, gent!!!
Un cop més, és divendres i per tant toca música. El curs passat vam fer un repàs força exhaustiu al panorama musical japonès i coreà, però tot i així encara queda música per estona. Per això, l'Al i jo hem decidit que aquest curs el centrerem en novetats musicals d'artistes que ja em pressentat (o no) i en el panorama xinès, que hem tingut un pèl (bastant ¬¬) abandonat.

I sense més dil·lacions...

La novetat d'aviu ve de Corea. Es tracta del nou single de Cherry Filter. Cherry Filter, és un d'aquells magnífics descobirments de la Ilchul. I com va trobar-los? doncs perquè són els de les cançons de les "chinas locas" (De part de l'Al dic: Què són coreanes, collons!!!). En fi, que des que la cantant del grup, la Youjeen, se'n va anar a terres nipones a provar sort, que pensavem que s'havien separat. Però, resulta que no! Visca, la única banda àsiatica que no decideix separar-se!! Per això i molt més, tenen l'honor de tornar a re-obrir la nostra secció musical.



Un single un pèl diferent als seus altres temes, Happy Day


I per començar a contemplar el panora xinès, comencem amb un taiwanès que m'ha calat profund últimament. L'home en qüestió, és l'Alan Kuo. I jo l'he descobert gràcies al drama Mars, del que ja parlaré un dia o un altre. Què dir de l'Alan? Doncs que és de la mateixa discogràfica del prolífic Jay Chou, que ha tocat amb totes les estrelles taiwaneses o quasi, que toca la guitarra, composa les seves pròpies cançons, i que a l'Al no li agrada (diu que no li agrada com canta, vete tú a saber ^o^) però ja se sap no podem estar d'acord amb tot!



Aquí va, Alan Kuo i el seu Ling (zero), opening de Mars


Fins dilluns amb les frikades i amb les reunions, espero veure-us-hi a tots!!

Dew-cha!!

- 햇빛/阳光 -



1 Comments:

At 11:39 PM, Blogger Unknown said...

oh, merci Mike, ja sabia jo que algu hauria d'apreciar la seva grandesa ^^

 

Post a Comment

<< Home