日本 がんばって!! 한국 화이팅!!

Nihon Ganbatte!! Hanguk Fighting!! Benvinguts al blog de l'associació de la UAB ^^

Wednesday, October 04, 2006

Sorry >_<

Demano disculpes per la inexistent actualització de dilluns.
És el que passa quan passes més temps somiant desperta que pensant en el que has de fer...

En fi, la qüestió és que torno a ser aqui ^^
Si m'ho permeteu, em saltaré la part de frikades perquè ara mateix no se m'acudeix res per posar xD o sigui que passo directament a la part de cinema.

Avui parlaré de Go. Però no del joc japonès, sino d'això:


Go ha guanyat 20 premis desde la seva estrena el 2001, cosa que no sorprèn tenint en compte que és del mateix director de A Day on the Planet i l'adaptació cinematogràfica del drama Sekai no Chushin de Ai wo Sakebu (si està mal escrit ho sento, massa llarg i massa japonès per mi xD), entre d'altres. A més els actors, encara que joves i inexperts quan es va rodar la pel·lícula, demostren totes les seves qualitats. Ells són Yôsuke Kubozuka (Laundry, Madness in Bloom, Samurai Resurrection) i Kou Shibasaki (Battle Royale, Llamada Perdida, Sekai no Chushin..., Maison de Himiko).

En primícia, el trailer subtitulat en castellà! xD


No us feu una mala idea.
Go, tal com diu el protagonista al principi de la pel·lícula, és una història d'amor, però també parla de la discriminació racial a l'Àsia. Està molt ben tractat de manera que el missatge quedi clar i no es fagi massa evident ni pesat.

Ho deixaré així perquè si explico l'argument perdrà tota la gràcia. Si no m'equivoco està editada aqui, o sigui que si us interessa ja podeu anar a buscar-la, que val molt la pena.

De cara a divendres...només us diré que tinc una MOLT BONA notícia xD
Estudieu molt!

-일출-

0 Comments:

Post a Comment

<< Home