日本 がんばって!! 한국 화이팅!!

Nihon Ganbatte!! Hanguk Fighting!! Benvinguts al blog de l'associació de la UAB ^^

Thursday, May 18, 2006

Dijous (que havia de ser dimecres) de cine + el personatge de la setmana

Demano disculpes pel retard (eh, Orochi?).
És que entre el Barça i la meva recent afició (afició? més aviat OBSESSIÓ) al StepMania...se'm va oblidar actualitzar ahir ^^'

La pel·lícula d'avui està directament relacionada amb el personatge de la setmana (que l'hauria d'haver presentat dimarts xD): Song Hye-kyo (송혜교).


Aquesta preciositat no deixa indiferent a ningú, i menys després de veure-la actuar...o cantar. Recordem un cop més aquella dolça melodia de The 3 Bears Song (곰 세 마리):


(quedeu-vos amb l'ostia del final, ella diu "죽어~", que es podria traduir com un "et mataré" xD)

A que és encantadora?
Va néixer el 22 de novembre del 1981, i va debutar quan va guanyar el gran premi al concurs d'uniformes escolars
SunKyung Smart, i en una sèrie dels diumenges al matí titulada Happy Morning, el 1996.
El seu salt a la fama, però, no va arribar fins l'any 2000, quan va protagonitzar una sèrie d'èxit escandalós titulada Autumn Fairy Tale (가을동화), juntament amb Song Seung-heon i Won Bin.

Però l'èxit de veritat li va arribar amb Full House (풀하우스), una sèrie que va protagonitzar juntament amb el cantant coreà Rain (비) i que a més de ser super famosa, va ser la primera sèrie coreana que vai veure ^^


Suposo que aquesta és la raó per la que he escollit a Song Hye-kyo com a personatge de la setmana, perquè indirectament gràcies al seu personatge em vai endinsar en el mundillo dels Kdramas. Bueno, i perquè és una monada.
Regaleu-vos una mica més:




Aquesta dona ens arriba ara a la gran pantalla amb l'estrena de My Girl and I (파랑주의보), juntament amb Cha Tae-hyeon, que ja el vam veure a My Sassy Girl (si, la originalitat a l'hora de traduir els títols es veu que no es porta gaire u_u).
Aqui teniu el trailer:


No crec que fagi falta entendre coreà per saber de què va, però l'argument és el típic i tòpic dels drames coreans: ella és la mes maca de l'institut i ell és un noi normal. D'alguna manera comencen a sortir i són l'enveja de tothom, però la felicitat no dura gaire perquè el noi descobreix quelcom tràgic sobre la noia.

Atenció, que parli d'aquesta manera sobre l'argument no vol dir que no sigui la primera que la veurà (estoy en ello, no puc tenir-ho tot de seguida que surt, gent) i que es farà un fart de plorar xD recordem que sóc especialista en "pelis-piedra" a EigaOtaku (no puc evitar l'spam xD).

Bé doncs, ens veiem...demà xD em despedeixo amb aquests morritos, i espero que us hagi agradat la noia perquè en vindran moltes més ^^

3 Comments:

At 7:49 PM, Blogger iLchuL said...

Mike, molt em temo que sí que és un error teu.
Si no el veus pots anar aqui: http://www.youtube.com/watch?v=yHBFOFrVFn8

Merci per deixar comentaris i per mostrar-vos interessats ^^ sabia que caurieu amb la Song Hye-kyo :p

 
At 9:09 PM, Anonymous Anonymous said...

Mmm, Full House va ser també el meu primer kdrama (entre la noia, que tota mare voldria per al seu fill i que es monissima, i en Bi *sigh*, qui es pot aguantar?) i el culpable que ara em comenci a agradar korea (no en tenia ja prou amb el japo? >_< ) el blog està molt bé (jo vaig descubrir l'adreça un dia que vaig anar a la màquina de cafè de la facu, i al veure el bol vaig creure que era una associació de menjar japo-koreà! xD), ganbaree!

Eli-chan

 
At 9:40 PM, Blogger iLchuL said...

Eli-chan!!
Moltes gràcies pel teu comentari, això de saber que hi ha gent que es mira els cartells és un subidón xD
Passa per aqui sempre que vulguis, comenta el que vulguis i si vols formar part d'aquesta colla de frikis envia'ns un mail ^^

Annyeong!

 

Post a Comment

<< Home