日本 がんばって!! 한국 화이팅!!

Nihon Ganbatte!! Hanguk Fighting!! Benvinguts al blog de l'associació de la UAB ^^

Saturday, October 14, 2006

Avui i amb retard...2x1

Ni men hao!!
La veritat és que jo contava que l'Al actualitzés però ja ho va dir ella dilluns, està tonta i enamorada, així que no li tingueu en compte. Si no em fallen els càlculs tenim pendents una de cine i una de música, així que aniré per feina.

11/10/06: Dimecres de cine



La peli d'avui és de les últimes que he vist, la "hongkongnesa" Dragon Squad (Maang lung). Dirigida per en Daniel Lee, un director molt prolífic últimament, especialment, en el gènere d'acció, aquesta pel·lícula té com a principal atractiu, els actors que la protagonitzen. Per una part el joves, començant per en Vanness Wu, un actor i cantant taiwanès super conegut. I pel cantó dels veterenans en Sammo Hung Kam-Bo. I qui és aquest ampar moliner? Doncs ni més ni menys que el mític Martial Law. Sí, sí el de la série de polis.

Centro trailer


I de que va la història? Doncs, de cinc agents especials molt diferents, que acaben formant un equip sota les ordres d'en Kong Long, per enfrontar-se a un grup de mercenaris d'èlit que traballen per la mafia de HongKong, i per salvar la vida mentre intenten evitar una carniceria (sent sincers, evitar no l'eviten gaire).
En resum, una bona peli d'acció pels qui siguin fans del gènere, diverses trames enrevassades i un final apoteòsic. Ideal, per una tarda de pluja.

I aquí us deixo el meu motiu per veure la peli...senyores i senyors....Vanness Wu



I a otra cosa, mariposa

13/10/06: Divendres de música

I com que he començat amb Xina i estic bastant inspirada, seguirem amb Xina. L'última vegada, vaig pressentar l'Alan Kou, un solista. Doncs avui us presentaré dos grup i dos solistes més.

Comencem amb el grup xinès més famós a tota l'Àsia, els F4. Format per en Jerry Yan, en Vic Zhou, en Vanness Wu i en Ken Zhu, aquest grup pop que serien l'equivalent xinès dels Dong Bang Shin Ki, ofereixen cançons que s'enganxen, grans coreografies i molt de romantisisme. És van formar i es van fer famosos arrel del drama Meteor Garden (basat en Hana Yori Dango) i des d'aleshores que no hi ha qui els aturi. A mi personalment no m'agraden, però s'ha de reconèixer bons ho estan un rato!!



Aquí el tema principal de Meteor Garden II, Yan Huo De Ji Jie


I ara passem a la idol de idols, la Ayumi Hamazaki taiwanesa, la Jolin Tsai. Té 26 anys i sembla que encara té corda per estona. Ha sabut mantenir-se a dalt de tot durant molt de temps i això no és gens fàcil en el negoci de les idols.



Un dels seus temes més coneguts, Ye Man You Xi


I dos cosetes més, per començar en Yida Huang, un cantant amb toques rockeros que he descobert fa poc, gràcies al drama Devil Beside You. No li predré la pista.


Aquí va el seu Chou Nan Ren que vol dir Jerk ^^

I per acabar, unes rockeres, rockeres taiwaneses, Peppermint. Les acabo de trobar o sigui que a part del fet que són indies no en sé res.

Peppermint - God's Lamb

Bé, ja us he donat prou la tabarra, així que...dew-cha

-阳光-

2 Comments:

At 1:20 PM, Blogger iLchuL said...

Taiwan, Taiwan...xD
Sobre la peli no et faré comentaris, i les noies aquestes rockeres són un bon intent però a la pobra noia que canta ningú li pot dir que calli si us plau?!

Això si, el Yida Huang està apuntat (i baixant tots els videos i la discografia xD)

 
At 6:30 PM, Blogger Unknown said...

Veus, ja sabia jo que en Yida t'agradaria, i les paves aquestes mira,...es que em va sorprendre trobar-les i mira. D'en Yida, jo tinc el segon disc que es on surten els temes de DBY, està prou bé. La peli es que es el primer que em va passar pel cap.
I si Taiwan, Taiwan no et queixis tant :P!!

 

Post a Comment

<< Home