日本 がんばって!! 한국 화이팅!!

Nihon Ganbatte!! Hanguk Fighting!! Benvinguts al blog de l'associació de la UAB ^^

Monday, October 09, 2006

PIU-maniacs

안녕!
Aqui la tonta enamorada xD

La frikada d'avui no és completament asiàtica però la donarem per bona (oi que si? vale xD).
Amb la febre actual del DDR gràcies a La Máquina de Bailar, no hi ha ningú que no sàpiga de què va aquest joc de les fletxes. El que potser no tothom sap és que hi ha altres versions del joc, com per exemple el PIU (Pump it Up), de Corea (com no xD), que consisteix en una lleugera variació en el sentit de les fletxes i a més incorpora el botó del centre.

Doncs bé, resulta que hi ha gent que no té res a fer i es dediquen a fer freestyles, com aquest noi:


Impressionant. I mira que a mi no m'apassiona l'art de les fletxes, però veient aquest noi et vénen ganes d'aprendre'n, perquè no sembla que estigui jugant sino que BALLA!!
Cal dir que el video me'l va passar el Flow i segur que molts ja l'heu vist, però ho havia d'ensenyar al món sencer (...o als 4 matats que llegiu això xD), i sobretot dir que el tema és Gyeong go de Tashani i que va ser versionada per Lim Jeong-hee fa poc.

Apa, ens veiem dimecres, practiqueu a casa xD

-일출-

1 Comments:

At 11:51 PM, Blogger Mike said...

Wow wow wow ! aquest noi s'ho curra XDDD la veritat, q jo no he jugat al PIU massa, però té els botons més grans, aixi q fan de més bon trepitjar (o almenos en te l'aparença ^^) ... em sembla q a mi encara em falta molt...temps lliure... per fer alguna d'aquestes coses XDD

d'altra banda, siguent PIU i la cançó q era, si q compta com a asiatic, almenos per mi, pero el mes important, es q es una frikada , q feia molts dies q no hi havia dilluns friki, q es el q més em mola =P

 

Post a Comment

<< Home