日本 がんばって!! 한국 화이팅!!

Nihon Ganbatte!! Hanguk Fighting!! Benvinguts al blog de l'associació de la UAB ^^

Wednesday, October 18, 2006

Una de Kim Ki-duk

Des que l'any passat vam acudir a la pre-estrena de El Arco al cinema de la UAB, el nom de Kim Ki-duk no havia tornat a sortir en aquest blog, i això no pot ser.
Per això avui torno a ser aqui per presentar-vos una altra de les seves pel·lícules, de les d'abans que es fes famós amb Hierro 3. Avui parlarem de 섬 (The Isle):


Hee-jin és una noia muda que treballa en un llac amb casetes flotants, repartint menjar, beguda i de vegades oferint el seu cos als pescadors que hi van. Un dia Hyun-sik, un home perseguit per la policia, lloga una caseta, i la vida de la Hee-jin canvia, ja que entre els dos comença una mena d'història d'amor obsessionat, sempre enfosquida pel passat dels dos, la gelosia i l'ambient fantasmagòric del llac, que no els deixen ser feliços.

Com ja sabreu, Kim Ki-duk és un director de poques paraules i molt simbolisme visual, i The Isle és l'exemple perfecte per representar-ho. Això sí, Ki-duk també es caracteritza per la cruesa de les seves històries, que sovint pot ferir sensibilitats (sobretot les pel·lícules més antigues), de manera que quedeu tots avisats: NO ÉS UNA PEL·LÍCULA FÀCIL. Tot i així la recomano moltíssim ^^

-일출-

0 Comments:

Post a Comment

<< Home