日本 がんばって!! 한국 화이팅!!

Nihon Ganbatte!! Hanguk Fighting!! Benvinguts al blog de l'associació de la UAB ^^

Friday, November 10, 2006

Més novetats

Abans de res, perdoneu per la falta d'actualització, i gràcies a tots els que vau venir ahir a la "Zona Friki" de la festa de l'Autònoma xD

Avui toca música (un altre cop), i us porto més novetats japoneses i coreanes.
Començo amb Corea, perquè tenim single nou de dos dels solistes més solicitats del panorama R&B. Però no tot poden ser bones notícies, i és que la rivalitat s'ha de notar per alguna banda. Per això, un dels dos es BRUTAL i l'altre més aviat fluixet, així que començo pel fluixet, que en aquest cas és el I Will Do Well de Se7en:


Em va deixar força indiferent, és una llàstima...
D'altra banda, tenim en Bi amb el seu In My Bed. Coreografia, vestuari, cançó i cotxe; no sé quants cops he vist ja el video, però m'encanta:


A mig camí entre Corea i Japó ens trobem als Tohoshinki (nom japonès de Dong Bang Shin Ki) amb la versió japonesa del single que ja us vai ensenyar fa unes setmanes: O - Jung Ban Hab:


No l'han destrossat tant com la versió japonesa del Rising Sun, però almenys aquell video superava el de la versió coreana, mentre que aquest és força normal.

Ara sí, de Japó tenim a Mucc que tornen a provocar-nos insomni amb un single...pop. No faré més comentaris, aqui teniu Horizont:


Ja per acabar, i per treure'ns el mal gust que ens deixa aquest single, una notícia ESPECTACULAR: Go!Go!7188 han tornat!!!!!!!!! El seu nou disc, Parade, és una bomba. Han deixat enrere el punk juvenil per centrar-se en un estil més semblant al de la cantant Yuu en solitari (recordeu els Chirinuruwowaka?), i el primer single és Kinkyori Ren-ai. Hi ha un video, però a YouTube ja no es pot penjar res de Go!Go!7188 perquè et cancelen el compte (com a mi xD), o sigui que us haureu de conformar amb una actuació en directe, i de pas aprecieu la qualitat del grup ^^


M'encanta.
Bon cap de setmana!

-일출-

1 Comments:

At 12:47 PM, Blogger Unknown said...

1: pos vale
2: pse pero es passa de cool
3: com a mínim en Hero surt millor que a la versio coreana, i hay que ver com li senta el nou look a en YouKnow.
4: ampar qué fas? i qué fan ? i la roba? s'ha mort algú? en tatsurou i en yukke han assaltat unes tombes dels anys 50 per trobar aquestes robes? com es destroçen els mites mare de déu, i jo que pensava que era un cosa com passatjera, si us plau que no senti precedent que no ho supero...
5: uooo que bé que tornin no?

 

Post a Comment

<< Home