日本 がんばって!! 한국 화이팅!!

Nihon Ganbatte!! Hanguk Fighting!! Benvinguts al blog de l'associació de la UAB ^^

Wednesday, November 01, 2006

Típic no sempre vol dir dolent

안녕!
Arribo una miqueta tard, però porto una pel·lícula ^^
Perdoneu que avui no us parli d'arguments profunds, bizarre ni acció, però estic en plan sentimental i em venia de gust recomanar-vos una comèdia romàntica.
OJU (que vol dir ull)!! No us penseu ara que el post d'avui serà un pastelazo, perquè He Was Cool és la pel·lícula d'aquest gènere que més m'agrada després de la ja comentada My Sassy Girl, poca conya.

De moment deixeu que us entri pels ulls via trailer:


Ok, deixem de banda el fet de que no enteneu el coreà xD

He Was Cool és la història de la Han Ye-won, una noia que, per culpa d'uns insults a internet i una caiguda estrepitosa, es veu (forçadament) lligada a en Ji Eun-seong, un noi molt popular però també molt gamberro. Al principi no es soporten, però amb el temps els seus caràcters oposats comencen a entendre's.

Dit així no crida gens l'atenció, ja que és el típic argument de les pel·lícules d'aquest gènere, però és que He Was Cool compta amb bons actors joves, acompanyats d'una bona banda sonora i unes escenes de lluita estudiantil que no tenen preu, a més de gags ben aconseguits i alguns efectes especials que fan que el producte final sigui més atractiu.

Jo voto per les comèdies romàntiques de qualitat, lluny del despreci que té la gent per aquest gènere. Prou discriminació!

-일출-

0 Comments:

Post a Comment

<< Home