日本 がんばって!! 한국 화이팅!!

Nihon Ganbatte!! Hanguk Fighting!! Benvinguts al blog de l'associació de la UAB ^^

Friday, April 28, 2006

Ei...que sortim al diari!!

Amb aquest títol sortit d'en Shin-chan, fem el primer apunt de com ha anat la Setmana Oriental després de tanta feina i nits sense dormir....aquí ho teniu...mitja plana a l'ADN.



I amb coreans i japonesos diversos...toma ya!! Els dos Assian men que surten al diari, s'han convertit en grans atraccions de la Setmana, un pel Karaoke i l'altre pel Kendo.
Bé, sóc concient de que anem tard, que us debem un Dimecres de cine i un Divendres de videos, el qual estarà dedicat a Noies Roqueres (ho poso en majúscules perqué s'ho mereixen...^^), més la super crònica de la Setmana Oriental, a veure si aquest finde podem posar-hi remei peró sigueu concients que portem dues setmanes sense parar i una i mitja sense dormir...¬¬U

Així que see ya...i Okaerinasai a la gent a la que hem conegut durant les jornades i s'ha interessat per NihonHanguk que s'ha establert com el nostre nou nom ^^U.

Monday, April 24, 2006

Dilluns friki

안녕하세요!!
Els videos frikis d'avui han estat idea de l'Helena, inspirada com sempre ^^
Avui veurem com es toca la guitarra sense tenir-la, i com es toca la guitarra sense despentinar-se i aconseguir tornar la gent boja.

Heu sentit a parlar de l'Air Guitar? Bé, si no n'heu sentit a parlar, el video és prou explícit: us presento el nº 1 de Japó i nº 4 del món, amb un temazo versió de Star Wars. Per cert, els que estan asseguts i van dient すごい すごい són els Arashi xD


Impressionant, eh?
Bé doncs, d'altra banda us presento un semi-déu de les 6 cordes, Jerry C, un taiwanès amb web pròpia (http://jerryc.tw) que ha revolucionat mig món amb el seu Cannon Rock. A destacar que alguns dels seus grups preferits són Green Day, Sum41, L'arc-en-ciel i Metallica ^^ (i que està tremendo xD)


Un apunt d'aquells que no li importen a ningú: aquesta versió també la toquem amb el meu grup :D

Per cert, avui ha començat la Setmana Oriental i no podria haver anat millor (bé, potser una mica més de públic a la taula rodona...). Ja tenim tots samarretes d'OtakUAB i la paraula dels coreans i els japonesos que vindran al karaoke, esperem que compleixin!!
Si recupero la meva càmara, demà penjaré 4 fotos del "making off" de l'exposició Tokyo, del manga a la realitat, que està tenint força èxit al passadís de la cafeïna de la FTI xD

안녕히계세요!

Friday, April 21, 2006

Pop, part II

Annyeong!
Torna a ser divendres!! Com vam dir la setmana passada, estem repassant el pop asiàtic, i avui toca parlar de grups de nois.
Desde Corea, no tenim cap mena de dubte en el grup ni en la cançó: Dong Bang Shin Ki - Rising Sun (atenció, veniu dimecres al karaoke a veure com la destrossem xD)


Desde Japó la cosa es complica, ja que hi ha moltes bandes de pop famoses. Em venen al cap Kat-Tun, W-inds, Tackey&Tsubasa...però jo em quedo amb Arashi i el seu Sakura Sake:


Avui no m'explaiaré gaire que estem enfeinades amb les jornades, però espero que us agradi, i tranquils que ja s'ha acabat el pop (de moment).

Wednesday, April 19, 2006

No hay dos sin tres....

És només un petit apunt, la noia que l'Alba ha comentat, es diu Jinghua, que vol dir cinquena essència, cool no? I a part de obrir-nos als ulls cap a la cultura xinesa ens ha portat un sushi per dinar....que estava deliciós!!! Li dediquem aquests posts i esperem de tot cor, que és converteixi en membre activa del club....perquè ens ajudi a proclamar: ¡¡¡¡ 中国 TAMBIÉN EXISTE !!!!

Canviant de tema, demà publicaré una llista simplificada dels grups i dels animes dels que tenim cançons pel karaoke de la Setmana Oriental, si us hi voleu apuntar només heu d'enviar-nos un mail a: nihon.hanguk@gmail.com amb la següent informació:

- Nom:
- E-mail:
- Cançó:
-Grup/Anime:

Així que ja ho sabeu satureu-nos l'e-mail a base de peticions ukkuy?^^

Dos posts en un dia?! Alguna cosa deu haver passat!!

Atenció, pregunta!!
Qui són aquests tres nois?
Image Hosted by ImageShack.us

Bé, suposo (i espero) que sabeu que els dos de l'esquerra són en Hyde i en Gackt, dos cantants japonesos que no necessiten presentació. Però...i el tercer? És en Lee Hom, un cantant xinès.
Quina gràcia té això? Doncs que surten tots junts a la pel.lícula Moon Child.
I quina gràcia té això? Doncs...que aquest migdia hem tingut la sort de conèixer una noia xinesa la mar de simpàtica (espero que em perdoni per no saber escriure el seu nom!!) que ens ha portat dvd's de música xinesa, i entre altres grups hem vist alguns videos de Lee Hom.
La primera impressió ha estat espectacular, per part meva ha estat amor a primera vista, però els cervells retorçats de l'Helena i jo ja maquinaven alguna cosa, perquè aquest noi ens sonava molt...
Ens ha costat, però al final l'Helena ha caigut en que el xinès tremendo que estàvem veient als videos i el xinès tremendo de Moon Child eren el mateix.

Imagineu-vos l'escena: les dues saltant, davant la mirada atònita dels membres d'OtakUAB xD

I perquè tothom pugui compartir la il.luminació divina que hem tingut aquest migdia, aqui us deixo un video de Lee Hom, Fang Kai Ni De Xing


Avui hem vist la llum, prepareu-vos per la invasió xinesa perquè no trigarem a enganxar-nos-hi!!

Dimecres de cine

Konnichiwa!
La setmana passada us vai ensenyar el trailer d'una pel.lícula coreana (que per cert, encara no he vist), de manera que avui toca una pel.lícula japonesa. No han calgut paraules entre l'Helena i jo per decidir quina:


Bé, ja sabeu tots de quina es tracta, oi? Exacte, NANA, l'adaptació cinematogràfica del manga de Ai Yazawa. Dirigida per Kentaro Otani, i protagonitzada per la cantant Mika Nakashima i l'espectacular actriu Aoi Miyazaki, Nana explica la història de dues noies completament diferents que es diuen igual, el destí de les quals es troba de camí a Tokyo, on neix una gran amistat.

En el paper de Nana Osaki (la "punk"), Mika Nakashima


En el paper de Nana Komatsu, Aoi Miyazaki


En el paper de Nobu, el sempre fantàstic Hiroki Narimiya


En el paper de Ren, l'andrògin Ryuhei Matsuda


I per presentar al següent actor, deixo que escrigui l'Helena xD

En un paper secundari, però clau, sobretot al final, Tetsuji Tamayama, que interpreta al fred Takumi, l'home que sense saber-ho serà el meu marit ^^ o un d'ells ( l'altre és en Rose de The Trax)


En definitiva, Nana és una història preciosa, divertida i amb bona música, que a més farà les delícies visuals de nois i noies xD
Si no l'heu vist, ja esteu fent tard!!

Monday, April 17, 2006

Dilluns friki

S'acaben les vacances!!
Demà tothom a classe un altre cop T_T per això estic aqui, a veure si ens animem una mica amb les animalades que fan els asiàtics.

Comencem amb Japó; aqui tenim a Kitano en la seva faceta oculta: ballant claqué. Jo encara no m'he recuperat del xoc:


I per part de Corea, una notícia trista: la plaga dels EMOS no està només a Europa i Amèrica, sino que també ataca Àsia. Aqui veiem un coreà EMO, fent playback de "I'm not Okay" de My Chemical Romance. Que trist u_u


Bé, ens tornarem a veure dimecres amb el trailer de la setmana i si estic d'humor també una crítica d'alguna pel.lícula de les que he vist últimament.
Salut!

Sunday, April 16, 2006

Gran descobriment!!!

Avui no toca post per res, però...no podia no explicar-vos del que m'he enterat avui!!!
Sóc una gran fan de la banda japonesa Go!Go!7188, i ja tinc el disc del projecte en solitari de Yuu, la cantant.
El grup es diu Chirinuruwowaka (チリヌルヲワカ) i el single de presentació és absolutament espectacular:


Espero que us agradi, perquè parlaré molt sovint de la banda.
Apa, ens veiem demà amb els videos frikis!!

Friday, April 14, 2006

Avui: pop.

Si la setmana passada repassàvem una mica la música soul, avui ataco un estil molt més extès a Àsia; el pop. Hi ha tants i tants artistes de pop que fa por. Per això, al pop hi dedicaré dues setmanes, una pel pop femení i l'altra pel pop masculí.
Sense més preàmbuls, comencem.

Si pregunteu per una cantant famosa de Corea, segurament el 80% us dirà BoA. Aquest fenòmen de noia no només té molt èxit a Corea sino que és molt coneguda a Japó, ja que també canta en japonès. El video que us presento és Valenti, un dels seus singles més coneguts:


Si pregunteu per una cantant famosa de Japó, la cosa es complica. Us poden dir Ayumi Hamasaki, Utada Hikaru, Namie Amuro, Aya Ueto...però no ens enganyem, la reina per excel.lència és Ayumi Hamasaki.
És molt difícil escollir un video seu, entre altres coses perquè a mi no m'agrada i perquè té tants videos que t'hi pots perdre, de manera que seguiré el consell de l'Helena i aqui us deixo amb Evolution:


Que tingueu un bon cap de setmana llarg, i no falteu dimarts a classe ^^

Wednesday, April 12, 2006

Dimecres de cine

Annyeonghaseyo! (no estic a casa o sigui que no tinc caràcters coreans per escriure u_u)
Seguim de vacances, però seguim treballant per a vosaltres (si és que algú llegeix això...). Vam decidir que els dimecres serien el dia del cinema, de manera que cada dimecres penjarem un trailer i si pot ser, també una crítica de la pel.lícula en qüestió. Aquest cop, com que no estem a casa no podem fer-ho, però us deixo amb el trailer d'una pel.lícula molt esperada que podrem veure d'aqui a poc: Running Wild (야수).

Per què és esperada? Doncs perquè està protagonitzada per dos actors molt coneguts: Kwon Sang-woo (Love so Divine, Once Upon a Time in Highschool, My Tutor Friend...) i Yu Ji-tae (Oldboy, Woman is the Future of Man, Antarctic Journal...).



Sincerament, no m'agrada gaire Kwon Sang-woo, però suposo que és perquè sempre l'he vist fent papers de tonto en comèdies romàntiques. Ara que s'ha posat en un paper més dur, em crida més l'atenció ^^

De cara a la setmana que ve és possible que la comenti, així que no deixeu de llegir-nos!!
Fins divendres!!

Monday, April 10, 2006

Dilluns friki

Estem de vacances però aqui seguim treballant!!
Avui és dilluns, dia del friki, i per tant us porto un parell més de videos, de la mà de YouTube, una de les millors webs que conec, on pots passar-t'hi hores i hores sense avorrir-te (visca l'SPAM!! xD).

Per part de Corea, avui us presento el que, amb la conya, s'ha convertit en un dels himnes del club: la cançó dels 3 ossos. És una cançó popular coreana que aprenen els nens de petits, però en aquest video la canten ni més ni menys que Song Hye-kyo i Bi!! Si us interessa conèixer la gràcia de les escenes, us recomano que veieu el K-drama Full House, encara que de K-dramas ja en parlaré algun dia.


I a petició de l'Helena, per part de Japó us presento un dels moments televisius més famosos de Gackt: la cita amb l'Ai Kago de les Morning Musume. També ve amb subtítols, que sino no tindria gràcia ^^


Bé, això és tot per avui. Dimecres tornaré amb una nova secció, però no us diré encara de què va :P
Feu bondat!!

Friday, April 07, 2006

Els videos del divendres

Hola hola!
Com ja vaig dir ahir, avui tocava canviar una mica l'estil, perquè hem de pensar en tothom (tothom? xD espero poder acabar aviat amb aquest acudit ¬¬), de manera que els artistes d'avui són més...no sé com dir-ho xD vamos, del rollo hip-hopero/soul/r&b o com se li digui a això que fa tothom ara. Ei, que no ho critico, eh? És només que no ho conec gaire ^^

Desde Corea us presento Bi (비), que vol dir pluja, amb el single del seu últim disc coreà (és que ara s'ha posat de moda fer discos en japonès). Aquesta cançó...s'enganxa, no s'hi pot fer res.


Com balla el noi...que injust u_u
Què us puc dir de Bi? Doncs que és fan d'Usher (no es nota eh? xD) i que ha començat a estrenar-se com a actor. Primer va sortir al Kdrama Sangdoo, Let's Go to School, després al super conegut Full House i finalment a A Love to Kill. Actualment, però, està treballant en l'última pel.lícula de Park Chan-wook (Sympathy for Mr/Lady Vengeance, Oldboy, Boy Goes to Heaven).

I passem a Japó. Algú no coneix la Koda Kumi (倖田來未)? És una de les moltes (moltíssimes) cantants japoneses que arrosseguen masses i que tenen un èxit espectacular. Doncs bé, en aquest video surt acompanyada per les Soulhead, i el resultat és força bo:


Jo vaig conèixer la Koda Kumi per la seva versió de l'opening de Cutie Honey, i pel demés no és una cantant que m'interessi massa, però reconec que la noia s'ho val.

Això és tot per avui. Per part meva us dic adeu fins la setmana que ve, ja que mons pares em segrest...perdó, me'n vaig de vacances amb la family. Espero que l'Helena us tracti bé aquests dies, i que passeu unes bones vacances.

안녕히계세요!

Thursday, April 06, 2006

L'Alba s'emociona...

Annyeonghaseyo!
No ho he pogut evitar. Vaig conèixer Maya (마야) mentre veia els Gayo Daejang Awards (bàsicament per veure als Dong Bang Shin Ki xD), i des de llavors li he estat seguint la pista, cosa que no ha sigut fàcil.
Fa uns dies vaig trobar aquesta actuació seva a la KBS, on fa una espectacular versió de Play that Funky Music (cançó que ja és espectacular per ella mateixa) juntament amb Sue Chan Hwi i So Moon Tak.


Qui diu que les coreanes no poden ser rockeres? Més endavant en veureu un altre exemple. De moment només us volia ensenyar això perquè no puc deixar de veure-ho ^^
Demà tornaré amb els videos de la setmana, aquest cop de temàtica "soul".

Wednesday, April 05, 2006

S'acosten les jornades!!


Konnichi wa minna!!!

Aquí l'altra meitat de Nihon Hanguk, encara que ningú ho diria ^^U.
Una de les primeres coses que estem fent com a assosiació és preparar la Setmana Oriental juntament amb la gent d'OtakUAB, una excusa molt políticament correcte per fer el friki ;)!!
Hi haurà una mica de tot, xerrades pels aplicats, videojocs pels viciats, karaoke pels frikis en general (amb la incorporació del K-rock al repertori ^^), arts marcials pels flipats dels samurais, i menjar per...bé tothom menja no?^^
Nosaltres ens encarreguem principalment, del Karaoke, el concert (si ho aconseguim ¬¬U), l'Exposició de tribus urbanes japoneses (visual, gals, gothic lolita,...), i suposo que pringarem unes quantes hores a la paradeta ( U.U per no faltar a la tradició ). I a part, tot el que tingui coreans pel mig (eh, Al?^^)
Si algú li interessa apuntar-se al karaoke ho podeu fer a través del forum d'OtakUAB o enviant-nos un mail a: nihon.hanguk@gmail.com
Per últim, que ja m'estic cansant a mi mateixa us deixo el linlk d'OtakUAB, http://www.otakuab.tk/, on clickant al cartell de la Setmana Oriental podreu accedir a l'horari.

Matta ne!!

Innauguració del Jardí Oriental

Nosaltres hi hem estat.
Llàstima que la meva càmara sigui una cutrada i que se m'hagi acabat la memòria a mig video...no he pogut fer fotos als de japonès, que s'ho han currat molt també.
Esque no ens ho haviem preparat, i aquestes coses passen...però com diu ma mare "menos da una piedra", aixi que aqui us deixo unes quantes fotos, en contra de la voluntat del blogger, que està una mica tonto avui (avui? xD)




Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

El "video"


Les culpables, amb la Bo-kyeong (언니!! 너무 예쁘다 ^^) i en Seong-wook.


Les fotos no es poden fer més grans perquè, com ja he dit, avui el blogger està atontat, i jo amb l'Imageshack no controlo gaire, aixi que demano disculpes i ja ho arreglaré quan pugui.

Monday, April 03, 2006

Dilluns friki

Hola a tothom (tothom? xD).
És dilluns, quin fàstic. L'Helena ja ha tornat de l'ExpoManga, però la crònica ens la farà quan tingui les fotos, així que a mi se m'ha acudit que, ja que els dilluns són tan dolorosos, podriem fer alguna cosa per animar-los.
Per tant, des d'avui, i sense demanar-li permís a l'Helena (no t'enfadis, oh gran jefa ^^), proclamo que els dilluns siguin "el dia del friki", i per tant només penjarem frikades.

Com que és l'estrena, he volgut començar fort i passar dels típics videos que tots coneixem com el de les coreanes boges del karaoke, el Yatta i aquestes coses. Agafeu-vos bé a la cadira perquè la temàtica d'avui són paròdies. En primer lloc, unes estudiants coreanes fan la seva versió casolana del video de Dong Bang Shin Ki Rising Sun. La qüestió és que el video té mèrit perquè els angles i els moviments estan força ben calculats, però no deixa de ser una frikada xD
A sota a la dreta teniu el video de veritat, perquè us en feu una idea:


El que ve a continuació és...és...ufff, no té nom xD
Tots coneixem les Morning Musume, no? Què passaria si un japonès amb sostens i...bé, la resta del modelet ja el veureu. Deia que què passaria si un japonès fes una versió de The Peace? La resposta la teniu aqui. Espero que no hi hagi nens mirant xD


Ho deixo aqui per avui, no fos cas que se m'acabessin les frikades pels pròxims dilluns ^^